MESC

Freeride tábor
2008. Márc.22-Márc.29. Képzelj el egy olyan fesztivált ami a hegy tetején van télen, lélegzetelállitó környezetben lavina tanfolyammal, snowbord és síléc teszttel, freeride túrákkal. Igényes pálya szállással1800m-en, tágas appartmanokkal, nyitott fűtőtt medencével, szaunával, 6 síközpontra érvényes síbérlettel, sí és snowboard oktatással, bérlési lehetőséggel.

Helyszín: Puy St Vincent. Választásunk azért esett erre a Brianconhoz nagyon közel fekvő barátságos, családias síkközpontra, mert amellett, hogy rengeteg szűz hó síelésre, boardozásra alkalmas lejtő található, 70 km kíválóan kezelt pályával rendelkezik kezdő libalegelőtől a fekete pályáig.

Tehát kíváló adottságokkal rendelkezik, hogy kielégitse a különböző tudásszinttel rendelkező emberek igényeit a kezdőtől a backcountrys turázós arcokig. Északi fekvésű pályái egész szezonban elegendő, kiváló minőségű havat biztosítanak. A 30 éves sícentrumban együtt él, a hagyományos több mint 700 éves francia falu (sajátos tradícióival, hagyományos építészetével), és az 1600 méteren található modern sícentrum. Hóágyúzott pályák 2000 méterig!

Szállás kiválasztásánál pedig az apartmanok méreteit, elhelyezkedését, felszereltségét és persze az árát tartottuk szem előtt.

A Residences/Chalets le Parc aux Etoiles (1800 méter) nevű apartmanházban lesz a csapat, mely a 2006-os szezonra elkészült új épület. Elhelyezés: önálló 4,6,7,8 fős tágas apartmanokban (a 7 fős 2 szintes, 8 fős 3 szintes 2 fürdőszobás).Felszereltség: TV, mosogatógép, mikrohullámú sütő, balkon.

Távolság a legközelebbi pályától illetve felvonótól: 0-30 m.
Ingyenes szolgáltatások:

  • nyitott, fűtött medence.

További szolgáltatások:

  • szauna
  • étterem
  • üzletek
  • korcsolya pálya
  • bárok
  • diszkó
  • motoros szánozás
  • kutya szán

Részvételi díj: 69.900 Ft

EGYÉB:
A részvételi díj tartalmazza a szállás árát, a síbérletet, az ágyneműhuzat költségét illetve az üdülőhelyi adót és az utazás költségét.
Helyszínen fizetendő költség: kaució 300,-EUR/lakás/hét.

Az árak 8 nap 7 éjszakára, és egy főre vonatkoznak és tartalmazzák a 6 NAPOS GRAND GALAXIE SÍBÉRLET árát is.
Ha esetleg valakinek nem lenne elég a pályák menyisége és a hegyek mérete a helyszínen, ellátogatunk a közelben fekvő síterepekre is.
A Grand Galaxie síbérlet 1-1 napra érvényes Pelvoux, Grand Serre Chevalier, La Grave, Les 2 Alpes, Alpe d’Huez és La Voie Lactée (Montgenevre és Sestrieres) sípályáira is (francia partnerünk az érvényességet az időjárási viszonyoktól függően korlátozhatja).

FONTOS: A síbérlethez fénykép NEM kell! 2007-től mágneskártyás rendszer van. Ára 1 Euró / Fő, vissza nem térítendő.Utazás: Egyénileg vagy busszal.

Busz:Indulás: március 21-én este Érkezés: január 22-én a délutáni órákban, visszaindulás március 29-én reggeli órákban, haza érkezés vasárnap éjjel.

Buli: Érkezésünket természetesen hatalmas medencés bulival ünnepeljük meg, hogy jól induljon a hét. A hét folyamán pedig több helyi szórakozó helyre is ellátogatunk a biztonság kedvéért.

Oktatás: Egy hét alatt oktatóinkkal bárki el tudja sajátítani az alapokat vagy tovább csiszolni tudásást. Legyen szó akár snowboardról vagy síről. Oktatás ára: 10euro/fő/óra

Bármilyen kérdésed merül fel, kérlek írj nekünk, vagy hívj minket, készséggel állunk rendelkezésedre.
Természetesen túrákat, kirándulásokat egyéni igények alapján is összeállítunk!
( Ausztria, Olaszország,… appartman, hotel, pályaszállás )Várjuk jelentkezésed!

levente@mesc.hu

+36/30/7481-034


partnerek