MESC
08
28

Kite Camp Nin Horvátország

Időpont: 2011. Szeptember 15-18. 4 nap 3 éjszaka

Nin városát az illírek alapították Kr.e. IV. században. Aenona néven a római idõkben is jelentõs település volt. A VII. században avarok lerombolták a várost. Ezt követõen Nin Horvátország vallási központjává fejlõdött.
A város tulajdonképpen egy kis 500 méter hosszú homokszigeten fekszik, amely legmagasabb pontja éppen, hogy eléri a négy métert. Nint két híddal lehet megközelíteni a szárazföld felöl.
A településen található a Szent Kereszt (Sveti Kriz) templom, amely az egyetlen épségben megmaradt IX. századi ó-horvát templom.
Nin környékén sok szép – általában csak a helybéliek által látogatott – homokos tengerpart van. Illetve a kis sziget előtt húzódik keresztben a kite tanulásra kiválóan alkalmas 2 km hosszú homokpad melynek a város felöli oldalán teljesen sík víz van a legnagyobb szélben is. A homokpad széléttől kb. 10 perc sétára található az appartmanház.
Választásunk azért esett erre a házra mert az udvaron van medence, grillező hangfalak. szóval igazi kis partyház. A házban lehet egy 150 LE Jetskit illetve egy 250 LE motorcsónakot bérelni. Ha nem fúj akkor is meglesz a lehetőségünk wakeboardozni, vizísíelni, wakeskatezni.
Több appartman áll rendelkezésünkre egy légtérbe általában 2 ágy van.
Részvételi díj: 55 euro/4nap szállás ellátás nélkül
Jetski bérlés: 250 Euro/nap tankolni nekünk kell sajnos (kb 20 liter/ óra)
Motorcsónak bérlés: 350 Euro/nap tankolni nekünk kell sajnos (kb 50 liter/ óra)
Utazás: kisbusszal kb 50 euro /fő
Kite oktatás: 20 Euro/óra felszerelést mi adunk
Indulás: szeptember 14. 12:00 óra vissza indulás szeptember 18. vasárnap délután.
Jelentkezés és infó:
Sallai Levente 30/7481034


partnerek