MESC

2007 dec.31.

Választásunk azért esett erre a Brianconhoz nagyon közel fekvő barátságos, családias síkközpontra, mert ott rengeteg szűz hó síelésre, boardozásra alkalmas lejtő található. Tehát kiváló freeride adottságokkal rendelkezik.

Északi fekvésű pályái egész szezonban elegendő, kiváló minőségű havat biztosítanak. A 30 éves sícentrumban együtt él, a hagyományos több mint 700 éves francia falu (sajátos tradícióival, hagyományos építészetével), és az 1600 méteren található modern sícentrum. Hóágyúzott pályák 2000 méterig

Szállás kiválasztásánál pedig az apartmanok méreteit, elhelyezkedését, felszereltségét és persze az árát tartottuk szem előtt.

A Residences/Chalets le Parc aux Etoiles (1800 méter) nevű apartmanházban lesz a csapat, mely a 2006-os szezonra elkészült új épület. Elhelyezés: önálló házrészekben 6,7,8,10 fős tágas apartmanokban (a 7 fős 2 szintes, 8 fős 3 szintes 2 fürdőszobás).Felszereltség: TV, mosogatógép, mikrohullámú sütő, balkon.

Távolság a legközelebbi pályától illetve felvonótól: 30 m.

Ingyenes szolgáltatások: nyitott, fűtött medence.

További szolgáltatások:

  • szauna
  • étterem
  • üzletek
  • korcsolya pálya
  • báro
  • diszkó.

Részvételi díj: 70.000 Ft ( 280 Euro )
Foglaló: 2007 dec 15.-ig 100 Euro

EGYÉB:
A részvételi díj tartalmazza a szállás árát, a síbérletet, az ágyneműhuzat költségét illetve az üdülőhelyi adót.
Helyszínen fizetendő költség: kaució 300,-EUR/lakás/hét.
Az árak 8 nap 7 éjszakára, és egy főre vonatkoznak és tartalmazzák a 6 NAPOS GRAND GALAXIE SÍBÉRLET árát is.
Ha esetleg valakinek nem lenne elég a pályák menyisége és a hegyek mérete a helyszínen, velük kívánság szerint ellátogatunk a közelben fekvő síterepekre is.

A Grand Galaxie síbérlet 1-1 napra érvényes Pelvoux, Grand Serre Chevalier, La Grave, Les 2 Alpes, Alpe d’Huez és La Voie Lactée (Montgenčvre és Sestričres) sípályáira is (francia partnerünk az érvényességet az időjárási viszonyoktól függően korlátozhatja).

FONTOS: A síbérlethez fénykép NEM kell! 2007-től mágneskártyás rendszer van. Ára 1 Euró / Fő, vissza nem térítendő.Utazás: Egyénileg vagy busszal.

Busz: kb: 16.000 Ft, Érkezés: december 29-én a kora esti órákban, visszaindulás 4-én reggeli órákban, haza érkezés péntek éjjel.

Buli: Érkezésünket természetesen hatalmas medencés bulival ünnepeljük meg, hogy jól induljon a hét. A hét folyamán pedig több helyi szórakozó helyre is ellátogatunk a biztonság kedvéért.

Oktatás: Egy hét alatt oktatóinkkal bárki el tudja sajátítani az alapokat vagy tovább csiszolni tudásást. Legyen szó akár snowboardról vagy síről. Bármilyen kérdésed merül fel, kérlek írj nekünk, vagy hívj minket, készséggel állunk rendelkezésedre.

Természetesen túrákat, kirándulásokat egyéni igények alapján is összeállítunk!
( Ausztria, Olaszország,… appartman, hotel, pályaszállás )Várjuk jelentkezésed! levente@mesc.hu+36/30/7481-034


partnerek